Human Design elemzés

Milyen lenne az életed,

  • ha tudnád, hogyan hozz jó döntéseket?
  • ha tudnád milyen karrier, milyen társ, milyen életmód való neked?
  • ha összhangban működnél Valódi Éneddel?

Ha úgy érzed, hogy hiába próbálod évek óta különböző módszerekkel, tanfolyamokkal és tanításokkal rendbetenni életedet, hogy elakadtál, nincs erőd a változtatásra, vagy valami baj van veled, a Human Design megadhatja a választ – mintha használati utasítást kapnál  az életedhez.

Mi a Human Design?

A Human Design egy új, korszerű személyiségelemző eszköz, amely megmutatja személyre szabott döntéshozatali stratégiádat, különleges képességeidet és adottságaidat , azokat a pontokat, ahol fájdalmakat hordozol, és a gyógyulás és bölccsé válás útját.

A Human Design a keleti és nyugati asztrológia, a kínai Változások Könyve (Ji King), a kabbala, a hindu csakra rendszer és a kvantum fizika szintézisén alapul.

A Human Design a  pontos születési adatok (dátum, időpont, hely) alapján kiszámítja  képletedet , elkészíti „energetikai tervrajzodat” és megadja azokat a személyre szabott működési elveket, amelyek alkalmazásával sikeresen alakíthatod életedet.

A Human Design segít abban, hogy

  1. megismerd valódi természetedet, képességeidet és adottságaidat
  2. megértsd életfeladatodat , amiért ezt az életet éled
  3. megtaláld egészséged és fizikai jóléted megőrzésének kulcsait
  4. kimozdulj a bénultságból, és megteremtsd, amire szükséged van az életben.

Ha szeretnéd megismerni egyedi Human Design tervrajzodat, pontos születési adataiddal keress meg az alábbi elérhetőségeken. Az elemzés ismertetése  másfél órás személyes konzultáció keretében, vagy skype-on történik magyar vagy angol nyelven.

További információ és jelentkezés:

Nagy Katalin, pszichológiai tanácsadó

06 20 420 12 40,  EFTesTerapia@gmail.com

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!