Génkulcsok

EGYÉNI TANÁCSADÁS

GÉNKULCS PROFILOD ÉLETRE KELTÉSE

  • Ha szeretnéd pontosabban megérteni  mi mindent tartalmaz  Génkulcs Profilod
  • Ha keresed az utad és foglalkoztat, hogy mi az életfeladatod, mik a legfontosabb témák az életedben
  • Ha ismétlődő, megoldhatatlannak tűnő problémák vannak a kapcsolataidban
  • Ha nem találod a párod, vagy nem tudsz megmaradni egy párkapcsolatban
  • Ha sokat idegeskedsz, gyakran indokolatlanul feszült és dühös vagy, vagy éppen levertnek, kedvetlennek, erőtlennek érzed magad
  • Ha olyan tevékenységet keresel, amely végre meghozza számodra a beteljesülést,  a sikert és a jólétet

Akkor érdemes megismerned a Génkulcsaidban rejlő potenciált. Profilodból megértheted, hogy miről szólnak életed kihívásai, és milyen távlatokat nyithat meg előtted Árnyékaid elfogadása és integrálása.

A tanácsadás személyre szabott Human Design és Génkulcs Profilod  alapján történik. Génkulcs Profilod letölthető itt

A profilok áttekintése személyesen vagy Zoomon (Skype-on) keresztül történhet.

A konzultációk időtartama alkalmanként 90 perc.

Az első konzultáció ára 18 ezer Ft.

További konzultáció: 90 perc 15 000 Ft, illetve 60 perc 12 000 Ft.

Jelentkezés, és további információ : Nagy Katalin 20 4201240, info@genkulcsok.hu

A Génkulcsok (Gene Keys)

A Génkulcsok 64 egyetemes archetípust tartalmaznak, amelyek utat nyitnak legteljesebb potenciálunk felfedezéséhez és aktiválásához.

A DNS-ünkben rejlő kódok megnyitása útján megismerhetjük és elkezdhetjük megélni különleges, csak ránk jellemző egyediségünket, adottságainkat. Életünkben ezáltal hihetetlen változások indulnak el: megértjük az életünket átszövő mintákat, szívünk megnyílik, felismerjük határtalan természetünket, és képessé válunk arra, hogy teremtőerőnket a világ szolgálatába állítsuk.

A Génkulcsok egy mai kornak szóló tanítás, amely a 64 egyetemes archetípuson való szemlélődés útján elvezet oda, hogy ráébredj életed  értelmére. A Génkulcsok szintézisét Richard Rudd a Human Design alapjaira építve dolgozta ki. A rendszer  a 64 Ji King hexagram feldolgozását tartalmazó könyvből , egy személyre szabott profilból , és a személyes profil értelmezését és egyéni feldolgozását támogató programból áll.

Gene Keys

A térkép – A Gene Keys című könyv a 64 génkulcs leírását tartalmazza. Richard Rudd könyvében megtalálhatók a kódok, amelyek  egy hihetetlen  tudati átalakuláshoz nyitnak utat.

Az iránytű – Génkulcs profilod, az úgy nevezett Hologenetikus profil  személyre szabott szekvenciákat tartalmaz, amelyek feltárják életed és kapcsolataid magasabb célját, és egy mély személyes utazásra hívnak meg.  Profilod ingyen letölthető innen:

Az utazás – Az Arany Út (Golden Path) egy szemlélődésre épülő program, amely során a génkulcsokat saját életedre alkalmazod. A folyamat elősegíti a tudat kitágulását és megvilágosodását, és szíved megnyílását.

Gene Keys Golden Path Program

A rendszer azon a felismerésen alapul, hogy DNS-ünk nincs mereven előre programozva, ahogyan azt korábban hittük. Génjeink egy érzékeny nyitott rendszert alkotnak, és reagálnak érzelmeinkre és gondolatainkra, – vagyis tudatunk, az élethez való hozzáállásunk teremti  valóságunkat.

Minden Génkulcsnak három frekvenciája van: az Árnyék, az Ajándék és a Szidhi.

Az Árnyék frekvencia az egyéni túléléshez kapcsolódó félelmeken alapul. Ezt áldozati minőségként éljük meg, amikor  elkülönültnek és a külső erőknek  kiszolgáltatottnak érezzük magunkat. Jellegzetes reakciónk, hogy másokat hibáztatunk állapotunkért, és szégyelljük magunkat helyzetünk miatt. Hozzáállásunk megváltoztatásával,félelmeink elfogadásával  képesek vagyunk kiemelkedni az Árnyék frekvenciából, és felfedezni a benne rejlő Ajándékokat.

Az Ajándék frekvencia a nyitott szívvel élő teremtő ember frekvencia tartománya. Amint magasabb frekvenciájú fényenergia járja át DNS-ünket,  megnyílnak az ott szunnyadó teremtő energiák. Fizikai szinten ez a testben zajló kémiai folyamatok átalakulásában, nagyobb életerőben jelenik meg. Érzelmi szinten emelkedettség, öröm és optimizmus jellemzi. Mentális téren új felismerések és egyre növekvő  kreativitás kísérik. Az Ajándék frekvencia meghatározó vonása, hogy az ember teljes felelősséget vállal sorsáért: gondolataiért, érzelmeiért, szavaiért és cselekedeteiért.

Szidhi frekvencia (a szanszkrit kifejezés „Isteni Ajándékot” jelent) a spirituális megvilágosodás szintje. A 64 Szidhi az Isteni minőség 64 arca, megnyilvánulása. Maga a felismerés minden esetben ugyanaz, ám kifejeződésük  eltérő.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!