Hogyan könnyítheti meg érzelmi felszabadító folyamatodat a Human Design?

A Human Design születési adataid alapján pontos térképet ad energia-rendszeredről, és használati utasítást ahhoz, hogyan működtesd ezt a rendszert a hétköznapokban.

A Human Design az asztrológia, a csakrarendszer,a  Ji King (Változások könyve) a Kabbala és a kvantumfizika felismeréseinek összefésülésével gyakorlati tanácsokat ad a döntéshozatalhoz, a kritikus kapcsolati helyzeteken át egészen életfeladatod felismeréséig.

Human Design testábrádon mint egy tükörben láthatod, hogy milyen energiákkal rendelkezel, és milyenekkel nem. Láthatod, hogy milyen természetes adottságaid vannak, mihez van érzéked, miben vagy erős, és miben nem. Rengeteg keserűséget, küszködést  és önhibáztatást megspórolhatsz magadnak, ha nem próbálsz másmilyennek lenni, mint amilyen vagy. Meglévő adottságaidat viszont optimálisan kihasználod és kibontakoztatod mindazt, ami benned rejlik.

Human Design képletedből megtudhatod például, hogy

  • jó-e neked, ha kezdeményezel, vagy sem
  • miért érzed magad gyakran frusztáltnak, dühösnek, csalódottnak, megkeseredettnek?
  • hogyan tudsz megbízható belső jelzőrendszered segítségével jó döntéseket hozni?
  • milyen jellegzetes félelmek vannak kódolva a rendszeredbe?
  • mennyi és milyen munka való neked?
  • milyen feladatra születtél, és ehhez milyen eszközök állnak rendelkezésedre?

Human Design képleted ismeretében jobban megérted magad, és jobban megérted a körülötted élők viselkedését, jellegzetes reakcióit. Nem próbálsz megváltoztatni magadon olyan mintákat, amik hozzád tartoznak, felismered, hogy nincs veled semmi baj, ha lassú, vagy gyors, csendes vagy harsány, érzelmes, vagy visszafogott vagy. Vezetőnek születtél, vagy inkább azt kedveled, ha vezetnek, biztosan tudod, hogy merre van az előre, vagy sokat tétovázol, és keresed a neked való szerepeket?

Mennyivel könnyebb eljutni a „szeretem és elfogadom magam” állapotába, ha tudom, hogy helyes-e számomra  a sok mozgás, vagy inkább azt kell megtanulnom, hogy hogyan osszam be jól az energiámat, milyen alvási szokások szolgálják az egészségemet, és gondolkozásomban inkább a logikus okfejtések, vagy az absztrakt meglátások a meghatározóak.

A Human Design tehát nagy segítséget jelent, ha önismereti úton jársz, és  világosabban szeretnéd látni, hogy hol vannak azok a területek az életedben, a lelkedben, ahol valóban érdemes változtatni, és mi az, amivel jobb megbékélned, amit jobb elfogadni és megszeretni, sőt tisztelni és csodálni magadban, mert szerves része annak csodálatos lénynek, aki vagy! J

Human Design profilodat, pontos születési adataid (hely, dátum, óra/perc) megadásával letöltheted innen: http://jovianarchive.com/Get_Your_Chart

További információ és személyre szabott Human Design elemzés:

Nagy Katalin, pszichológiai tanácsadó, EFT-terapeuta, Human Design tanácsadó

www.nagykatalin.hu

EFTesTerapia@gmail.com

+36 20 4201240

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!