Génkulcsok tanulókör

Életünk szépségének és gazdagságának feltárása

A Génkulcsok végső célja a mindenkiben jelenlévő egyéni „géniusz” feltárása – az, hogy megértsük és megszeressük magunkat, életünket, sorsunkat, és hasznosítani tudjuk kreatív teremtőerőnket. Az egyéni kibontakozással egyidejűleg arra törekszünk, hogy megnyissuk szívünket a többi ember felé, és hitelesen, szabadon, szeretettel tudjunk kapcsolódni a hozzánk legközelebb állókhoz csakúgy, mint tágabb közösségeinkhez, és végső soron minden embertársunkhoz.

A Génkulcsok rendszere – a Génkulcsok (Gene Keys) című  könyv, a Génkulcs profil és a lelkünk mélyére vezető személyes úton végig kísérő Arany út program – lehetővé teszi a génjeinkben rejlő lehetőségek teljes feltárását. Ezt az utat mindannyian egyedül tesszük meg, de az utazás együtt, egymást támogatva sokkal intenzívebb és szórakoztatóbb élmény!

Ezt a célt szolgálja az egy éven át tartó Génkulcsok Tanulókör. Egy év alatt bejárjuk személyre szabott  Génkulcs profilunk minden útját és állomását, az úgy nevezett Arany utat, kölcsönös figyelmet, megosztási lehetőséget és támogatást biztosítva egymásnak. Minden hónapban egy-egy „Szférának”, – életterületnek – szenteljük figyelmünket és az ahhoz kapcsolódó Génkulcsunkon és Vonalunkon szemlélődünk.

Utunkat az Aktivációs szekvenciával kezdjük, amely során megérkezünk fizikai valónkba, és arra a kérdésre keresünk választ, hogy mi a dolgunk az életben, miért is vagyunk itt a Földön.

A Vénusz szekvencia öt állomásán elmélyedünk eddig életutunkban, azt vizsgáljuk, milyen sérülések járultak hozzá szívünk bezáródásához, és hogyan nyithatjuk meg újra magunkban egyszer s mindenkorra a szeretet áradását.

A Gyöngy szekvencia a jutalom, gazdagságunk felfedezése, amely abból fakad, hogy felismerjük, hogyan  szolgálhatjuk  szűkebb és tágabb  környezetünkben az Egész javát.

A Génkulcsok című könyvről, az egyéni Génkulcs profilról és az Arany Útról további információ a www.genkulcsok.hu honlapon található.

A tanulókörben:

Az egy évig tartó folyamat során havonta egyszer találkozunk személyesen a csoportban.

A találkozókon megismerkedünk a Szférákkal, valamint személyes Génkulcsainkkal, és azok életünk hétköznapi és tágabb dimenzióira gyakorolt hatásával. Azt vizsgáljuk, hogyan nyilvánulnak meg a Génkulcsok és vonalaik érzelmeinkben, kapcsolatainkban, munkánkban, egészségünkben, életünk alakulásában.

Minden  találkozón tartunk vezetett meditációt, amely segít egy adott Génkulcs különböző frekvenciáiban való elmélyülésben, és megosztó körben mód van a személyes élmények, tapasztalatok, kérdések megbeszélésére.

A találkozók helyszíne: KörTér, 1114 Budapest, Bartók Béla út 60.

Az első találkozó időpontja: 2017. szeptember 15. Péntek 17.00-20.00

A részvételi díj: alkalmanként 6600 Ft.

Jelentkezés és további információ: Nagy Katalin, pszichológiai tanácsadó

nakati.metanoia@gmail.com, 06 20 4201240,  www. nagykatalin.hu

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!