Human Design

HUMAN DESIGN – KULCSOK A SIKERES ÉLETHEZ

5 Típus – 5 Stratégia

A Human Design lényegre törő elemzést ad tudatos és tudattalan személyiség vonásaidról, tanulási stílusodról, kapcsolati viselkedésedről, energetikai rendszeredről, életfeladatodról, arról, milyen fájdalmakat hordozol, és milyen területeken tudsz igazán bölccsé válni.

A pontos születési adataid alapján kalkulált személyre szabott Human Design elemzésed segít abban, hogy jobban megértsd saját működésed, magabiztosabbá, sikresebbé válj, javuljanak kapcsolataid, és felfedezd mi az a különleges és nagyszerű szerep és feladat, amelynek betöltésére születtél.

Minden Human Design elemzés tartalmazza, hogy milyen Típushoz tartozol, milyen Tekintélyre hallgass döntéseid meghozatalánál, és milyen Stratégiát kövess  a cselekvés során.

Manifesztor (Létrehozó, teremtő) – 9%

 • Azért vagy itt, hogy elindítsd a dolgokat. Ez az egyetlen olyan típus, amely elgondolásai alapján cselekvést kezdeményezhet.
 • Torok Központod meghatározott energiával rendelkezik, ezáltal képes vagy hatni az emberekre, és hallatni a hangodat.
 • Stratégiád: Cselekvés előtt tájékoztasd a környezetedben lévőket arról, hogy mire készülsz, ezáltal csökkented az ellenállást a többiekben.

Generátor (Végrehajtó, megcsináló) -35%

 • A generátorok működtetik a világot, korlátlan munka- és életerővel rendelkeznek ahhoz, hogy dolgozzanak, gyerekeket neveljenek stb.
 • Meghatározott Szakrális Központod a biztos belső iránytű, amely megbízhatóan jelzi, hogy milyen döntések és lépések helyesek számodra.
 • Stratégiád: Csak azután cselekedj, hogy Szakrális Központod jellegzetes hangján igent, vagy nemet  mondott egy lehetőségre. Ne kezdeményezz, csak reagálj!

Manifesztáló Generátor (Teremtő végrehajtó) – 35%

 • Ugyancsak korlátlan munka- és életerővel rendelkezel ahhoz, hogy dolgozz, gyerekeket nevelj stb.
 • Meghatározott Szakrális Központod a biztos belső irányító központ, amely megbízhatóan jelzi, hogy milyen döntések és lépések helyesek számodra, ugyanakkor meghatározott Torok Központod révén képes vagy hatni az emberekre, és gyorsan, hatékonyan cselekedni.
 • Stratégiád: Döntés előtt várd meg, hogy Szakrális Központod igent vagy nemet mond-e, és mielőtt lépnél, tájékoztasd a környezetedben lévőket arról, hogy mire készülsz.

Projektor (Kivetítő) – 20%

 • Azért vagy itt, hogy irányítsd, vezesd és igazgasd a többieket, miután erre felkértek.
 • Nem arra teremtettek, hogy folyamatos, kitartó munkát végezz.
 • Stratégiád: Életed minden fontos döntésénél (párkapcsolat, munka, lakás stb.) fontos, hogy felismerjenek és felkérjenek, meghívjanak. Meglátásaid és tanácsaid is csak akkor érnek célba, ha előbb felismertek és megkértek vagy megkérdeztek.

Reflektor (Visszatükröző)1%

 • Azért vagy itt, hogy visszatükrözd közösséged, családod mindenkori állapotát, Te vagy az, aki időben érzékeled a problémákat, veszélyeket.
 • Bölcsen látod az emberi lehetőségeket.
 • Stratégiád: 28 napig (holdciklus) várj minden fontos döntés meghozatala előtt, csak ezután cselekedj.

Részletes Human Design elemzés és információ:

A tanácsadás személyre szabott Human Design és Génkulcs Profilod  alapján történik.

A profilok áttekintése személyesen vagy skype-on keresztül történhet.

A konzultációk időtartama alkalmanként 90 perc.

Az első konzultáció ára 18 ezer Ft.

További konzultáció: 90 perc 15 000 Ft, illetve 60 perc 12 000 Ft.

Jelentkezés, és további információ :

Nagy Katalin

+36204201240

EFTesTerapia@gmail.com

Human Design Mindenkinek

Milyen lenne az életed,

 • ha tudnád, hogyan hozz jó döntéseket?
 • ha tudnád milyen karrier, milyen társ, milyen életmód való neked?
 • ha összhangban működnél Valódi Éneddel?

Ha úgy érzed, hogy hiába próbálod évek óta különböző módszerekkel, tanfolyamokkal és tanításokkal rendbetenni életedet, hogy elakadtál, nincs erőd a változtatásra, vagy valami baj van veled, a Human Design megadhatja a választ – mintha használati utasítást kapnál  az életedhez.

Mi a Human Design?

A Human Design egy új, korszerű személyiségelemző eszköz, amely megmutatja személyre szabott döntéshozatali stratégiádat, különleges képességeidet és adottságaidat , azokat a pontokat, ahol fájdalmakat hordozol, és a gyógyulás és bölccsé válás útját.

A Human Design a keleti és nyugati asztrológia, a kínai Változások Könyve (Ji King), a kabbala, a hindu csakra rendszer és a kvantum fizika szintézisén alapul.

A Human Design a  pontos születési adatok (dátum, időpont, hely) alapján kiszámítja  képletedet , elkészíti „energetikai tervrajzodat” és megadja azokat a személyre szabott működési elveket, amelyek alkalmazásával sikeresen alakíthatod életedet.

A Human Design segít abban, hogy

 1. megismerd valódi természetedet, képességeidet és adottságaidat
 2. megértsd életfeladatodat , amiért ezt az életet éled
 3. megtaláld egészséged és fizikai jóléted megőrzésének kulcsait
 4. kimozdulj a bénultságból, és megteremtsd, amire szükséged van az életben.

Ha szeretnéd megismerni egyedi Human Design tervrajzodat, pontos születési adataiddal keress meg az alábbi elérhetőségeken. Az elemzés ismertetése  másfél órás személyes konzultáció keretében, vagy skype-on történik magyar vagy angol nyelven.

További információ és jelentkezés:

Nagy Katalin, pszichológiai tanácsadó

06 20 420 12 40,  EFTesTerapia@gmail.com

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!